learn.karlshamn.se

Cookies must be enabled in your browser

Some courses may allow guest access

Log in using your account on:

Is this your first time here?

Enklast är att logga in med Google-knappen ovan, annars kan du skapa ett lösenord som skickas till din skolmail:
Använd ditt användarnamn (eller mailadress) och det lösenord som skickats till din mailadress (oftast skolmailen). Har du inte detta lösenord kan du själv skaffa ett nytt:
Få nytt lösenord
  1. Klicka på Har Du glömt Ditt användarnamn och lösenord? 
  2. Fyll i antingen ditt användarnamn eller din mailadress och klicka på Sök
  3. Ett mail skickas till din registrerade mailadress, klicka på bekräftelselänken. 
  4. Skriv önskat lösenord i båda rutorna (minst 8 tecken, vararv minst en stor respektive liten bokstav och siffra.)

Om du försökt logga in med Google första gången kan du eventuellt uppmanas du att ange ditt ursprungliga lösenord och ange ett nytt. Det lösenordet skickades till din mailadress när ditt konto skapades, ange det eller logga ut och följ instruktionerna ovan.
 
Skulle du inte få det att fungera eller har annat supportärende kring lärandeportalen Learn kan du skicka ett mail oss.
 

Om Learn Karlshamn

Learn är en Moodle-lärandeportal som främst används av Vägga Gymnasieskola och Vuxenubildning i Karlshamn. Det är din skola som ser till att ditt konto skapas utifrån respektive kommuns elev-/personalregister. Se gärna Hur vi behandlar personuppgifter (Gästinlogg krävs).

Är du inloggad som Gäst ser du endast en begränsad del av vår lärandeportal. Behöver du en inloggning kontakta din lärare, IKT-pedagog eller kontakta Learn-support. Gästinloggning kan på vissa sidor användas och då ser du endast det som läraren eller annan kursadministratör gjort tillgänglig utan personlig inloggning. Letar du efter en särskild sida ber vi dig i första hand ta kontakt med respektive skola (t ex mentor/lärare). Annars går det givetvis bra att kontakta Learn-support

För dig som är elev/vårdnadshavare på Vägga Gymnasieskola i Karlshamn finns några öppna länkar i toppmenyn när du är inloggad som gäst. Annars hittar du allmän information på väggagymnasieskola.se under Elev på Vägga.

För dig som studerande på Vägga Vuxenutbildning i Karlshamn finns allmän information på Studerandesidan för Vägga vux.